Prestiżowa nagroda As Rzemiosła 2024
Cztery dekady tradycji nie mogły zostać niezauważone przez Kapitułę konkursu „Asy Biznesu” podczas przyznawania – po raz pierwszy – Asa Rzemiosła. Ten powędrował do Aldony i Leonarda Konkolów oraz ich piekarni-cukierni AL z Kłanina.
Nagroda została przyznana za zachowanie wielopokoleniowej tradycji, najwyższą jakość produktów i różnorodność asortymentu. Sukces przedsiębiorstwa to efekt mistrzowskiego kunsztu, otwartości na ludzi i rynek, oraz przywiązania do tradycji.
Sukces rodzinnej firmy rzemieślniczej
Firma Aldony i Leonarda Konkolów od wielu lat z sukcesem działa w branży cukierniczej i piekarniczej, nieustannie dbając o najwyższą jakość swoich wyrobów. Spółka jest przykładem wielkiego sukcesu – z małej firmy rzemieślniczej zbudowali duże przedsiębiorstwo, w którym pracuje rodzina. To świetni fachowcy, bardzo zaangażowani w kształcenie zawodowe – wykształcili mnóstwo czeladników w zawodach piekarz i cukiernik.
Właściciel firmy to ludzie skromni, bardzo zaangażowani społecznie, charytatywnie wspierają dużo inicjatyw. Dzięki pasji, wiedzy i dbałości o detale ich przedsiębiorstwo zdobyło zaufanie klientów oraz uznanie branży.

























Napisz komentarz
Komentarze